alles op een rijtje voor je gaat bestellen bij piece of happiness

Service piece of happiness

Service piece of happiness

 • Bestellen & betalen

  Wij vinden het belangrijk dat je bij ons op een veilige en vertrouwde manier kunt bestellen, daarom kun je bij ons betalingen doen via het vertrouwde betalingsplatform Mollie Payments. Kies om je bestelling meteen te betalen via iDeal of achteraf via Klarna.

  iDEAL

  Met iDEAL betaal je direct voor je bestelling via online bankieren van een van de deelnemende banken. Je kunt de bestelling ook achteraf betalen.

  Als wij de betaling hebben ontvangen ontvang je een e-mail ter bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mail met de factuur waar je de details van de bestelling kunt vinden. Zodra wij de bestelling aan je hebben verzonden ontvang je een e-mail met een track & trace code, zodat je jouw bestelling kunt volgen.

  Achteraf betalen met Klarna.

  Je kunt ook kiezen om je bestelling achteraf te betalen via Klarna. Je bestelt het product nu bij piece of happiness je ontvangt de factuur, en je betaalt later. Lees de algemene voorwaarden van Klarna. voor je besteld hier.

  Je ontvangt een e-mail ter bevestiging dat de bestelling met achteraf betalen is geaccepteerd, en een e-mail met de factuur waar je de details van de bestelling kunt vinden. Zodra wij de bestelling aan je hebben verzonden ontvang je een e-mail met een track & trace code, zodat je jouw bestelling kunt volgen.

  Ophaallocatie

  Heb je ervoor gekozen de bestelling op te halen op onze ophaallocatie, dan sturen we je  een e-mail met verdere informatie.

 • Verzendkosten en Levering

  Wanneer je voor 15:00 uur besteld, wordt je pakket in de meeste gevallen dezelfde werkdag verzonden, en uiterlijk binnen 1 tot 3 werkdagen. De verzendkosten bedragen €6,95 ( tenzij anders wordt aangegeven bij het product). De bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland vanaf €49,- Meubels zijn alleen af te halen in onze showroom. Voor kleine producten die door de brievenbus kunnen, is er een het verzendtarief van €3,50. De Happiness Box wordt gratis verzonden.

  Voor klanten uit België bedragen de verzendkosten €8,95 en zijn de verzendkosten gratis bij een bestelling vanaf €49,-

  More international shipping coming soon!

  Je kan de bestelling ook gratis afhalen op onze afhaallocatie en showroom, kies dan voor afhalen. We sturen je een e-mail wanneer de bestelling kan afhalen. Ons afhaaladres is: piece of happiness, Beeken 12, 5563 VE Westerhoven.

 • Ruilen & retourneren

  Bent je niet tevreden over het product of is er een probleem dan horen wij dat graag. We lossen dit graag samen met je op!

  Als je besluit om item(s) te retourneren, dan kun je het retourformulier via mail aanvragen. De items die je wilt retourneren, dienen binnen 14 dagen, vanaf de datum van ontvangst van je pakket, naar ons worden teruggezonden.

  Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor eigen rekening zijn. We raden aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt. Houdt er rekening mee dat de originele verpakking in tact is, en dat als producten gebruikt, gedragen, beschadigd of niet compleet zijn, we deze retour niet aannemen. Ook oorbellen en producten die speciaal zijn samengesteld of gemaakt voor jou ( zoals Happiness Box en zelf samengestelde sieraden), kunnen helaas niet retour worden gezonden.